Arhiva natječaja
Godina
Mjesec:
Označite kategoriju interesa:

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji
30/08/2016

E-IMPULS Poziv na dostavu projektnih prijava za malo i srednje poduzetništvo

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je poziv „E-impuls“ namijenjen mikro i malim poduzetnicima. Podsjećamo kako je rok za podnošenje prijave za dodjelu bespovratnih sredstava 30. rujna 2016 godine.

Cilj ovog Poziva je potaknuti mikro i mala poduzeća u sektoru proizvodnje i proizvodnih usluga bespovratnim sredstvima u svrhu jačanja konkurentnosti, a predmet natječaja su investicije u početna ulaganja (mikro i malih poduzetnika) povezane s osnivanjem nove poslovne jedinice ili proširenjem kapaciteta postojeće poslovne jedinice u sektorima proizvodnje i proizvodnih usluga.

Najniža vrijednost potpore koja se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 30.000,00 kuna, dok najviša vrijednost potpora ne može prijeći prag od 300.000,00 kuna.

Maksimalan intenzitet potpore koja se može dodijeliti poduzeću prema veličini za malo poduzeće iznosi 65%, dok za mikro poduzeće iznosi 85%.

Ovim putem pozivamo zainteresirane poduzetnike da se za više informacija o navedenom natječaju jave u CTR – Razvojnu agenciju Brodsko-posavske županije.

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji

Ako imate poslovnu ideju, trebate stručnu pomoć u pisanju i provedbi projekta, obratite nam se s povjerenjem.

+385 35 637 200