Arhiva natječaja
Godina
Mjesec:
Označite kategoriju interesa:

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji
03/07/2020

Održano savjetovanje poduzetnika u općini Okučani

Predstavljeni su i natječaji Brodsko-posavske županije koji su trenutno u najavi, kako bi poduzetnici bili upoznati i sa sredstvima koja će im biti na raspolaganju.

Centar za razvoj Brodsko-posavske županije, organizirao je savjetovanje o objavljenom Javnom pozivu Brodsko-posavske županije za “Mikro poduzetnike Brodsko-posavske županije za očuvanje i unaprjeđenje poslovne aktivnosti čiji je rad obustavljen zbog epidemije bolesti COVID-19 u 2020. godini“, s ciljem postizanja što više razine informiranosti poduzetnika.

Predstavljeni su uvjeti Javnog poziva, proces pripreme projektne prijave te postupak dodjele bespovratnih sredstava kako bi poduzetnici dobili što više relevantnih informacija prije same prijave, a samim time im se i olakšao proces prijave. Također su predstavljeni i natječaji Brodsko-posavske županije koji su trenutno u najavi, kako bi poduzetnici bili upoznati i sa sredstvima koja će im biti na raspolaganju. Stojimo na raspolaganju u vidu pružanja informacija o mogućnostima dodjele bespovratnih sredstava svim poduzetnicima s područja Brodsko-posavske županije, na sljedeće brojeve i mail-ove:
Zdravko Ljubas, 091/289 1107, zdravko@ctr.hr
Karlo Zec, 095/354 4175, karlo@ctr.hr

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji

Ako imate poslovnu ideju, trebate stručnu pomoć u pisanju i provedbi projekta, obratite nam se s povjerenjem.

+385 35 637 200