Arhiva natječaja
Godina
Mjesec:
Označite kategoriju interesa:
Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji

Pregled natječaja

10/03/2016

Prvi Poziv na dostavu projektnih prijedloga – Interreg IPA program prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020.

Agencija za regionalni razvoj RH (Upravljačko tijelo), objavljuje 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga za Interreg IPA program prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020. Poziv se odnosi na četiri prioritetne osi programa.  Ukupna vrijednost poziva je 25.016.349,00 EUR od kojih 21.262.897,00 EUR predstavlja EU...

Agencija za regionalni razvoj RH (Upravljačko tijelo), objavljuje 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga za Interreg IPA program prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020. Poziv se odnosi na četiri prioritetne osi programa.  Ukupna vrijednost poziva je 25.016.349,00 EUR od kojih 21.262.897,00 EUR predstavlja EU su-financiranje, a 3.752.452,00 EUR predstavlja nacionalno su-financiranje.

Rok za dostavu projektih prijedloga je 10. lipnja 2016 u 15:00h, a projektni prijedlozi se dostavljaju putem elektronskog sustava za praćenje.

Sve potrebne informacije vezane za navedeni Poziv te prijavni paket nalaze se na službenoj stranici programa:

Interreg - IPA CBC - Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro

Prikaz natječaja pojedinačno
Pročitaj više
04/02/2016

Program transnacionalne suradnje INTERREG ADRION – objavljen prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga

Program transnacionalne suradnje Interreg ADRION 2014. -2020. poziva javne i privatne organizacije sa sjedištem u Jadranskoj i jonskoj regiji na dostavu prijava u okviru prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga.
U priručniku za prijavu ("Application Manual") uključenom u paketu za prijavitelj ("Application package") možete...

Program transnacionalne suradnje Interreg ADRION 2014. -2020. poziva javne i privatne organizacije sa sjedištem u Jadranskoj i jonskoj regiji na dostavu prijava u okviru prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga.
U priručniku za prijavu ("Application Manual") uključenom u paketu za prijavitelj ("Application package") možete pronaći detaljne uvjete za 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Paket za prijavitelje predstavlja integralni dio ove objave poziva i može se preuzeti s programske web stranice www.interregadrion.eu.

Poziv će biti otvoren od 01. veljače 2016. do 25. ožujka 2016. do 17:00 (CET) te će se prijave vršiti u jednom koraku; projektni prijedlog s informacijama o opsegu projekta, ciljevima, aktivnostima, proračunu, partnerstvu te sva tražena popratna dokumentacija mora se dostaviti do naznačenog roka. Projektni prijedlozi dostavljaju se na engleskom jeziku putem elektronskog sustava za praćenje (e-MS) dostupnom na www.interregadrion.eu.

 

Izvor: www.strukturnifondovi.hr/

Prikaz natječaja pojedinačno
Pročitaj više
04/02/2016

Program prekogranične suradnje Slovenija - Hrvatska 2014.-2020. - objavljen trajno otvoren poziv na dostavu projektnih prijedloga

Program prekogranične suradnje Slovenija - Hrvatska 2014. -2020. poziva javne i privatne organizacije sa sjedištem u pograničnom području na dostavu prijava u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga. Detaljne uvjete i rokove za poziv na dostavu prijedloga možete pronaći u Priručniku za provedbu projekata (“Application Manual”)...

Program prekogranične suradnje Slovenija - Hrvatska 2014. -2020. poziva javne i privatne organizacije sa sjedištem u pograničnom području na dostavu prijava u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga. Detaljne uvjete i rokove za poziv na dostavu prijedloga možete pronaći u Priručniku za provedbu projekata (“Application Manual”) uključenom u Paket za prijavitelje (“Application Pack”). Paket za prijavitelje predstavlja integralni dio ove objave poziva i može se preuzeti s programske web stranice http://84.39.218.255/hr2/javni-razpis/javni-razpis-za-projekte/.

Prijava se može podnijeti u bilo kojem trenutku od datuma objave do datuma zatvaranja Otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga ili dok se ne potroše raspoloživa sredstva. Prijave projekta mogu se neprekidno podnositi nakon objave poziva. Prvi rok za podnošenje je 11. ožujka 2016. Sljedeći rokovi za podnošenje prijava bit će objavljeni na mrežnoj stranici programa www.si-hr.eu barem dva mjeseca prije definiranog roka. Prijave koje su primljene u roku i ispunjavaju sve uvjete bit će podložne odluci Odbora za praćenje (MC).

U Programu prekogranične suradnje Slovenija - Hrvatska sudjeluje devet regija iz Slovenije (Pomurska regija, Podravska regija, Savinjska regija, Zasavska regija, Posavska regija, Jugovzhodna Slovenija regija, Osrednjeslovenska regija, Primorsko-notranjska regija i Obalno-kraška regija) i osam županija iz Republike Hrvatske (Primorsko-goranska županija, Istarska županija, Grad Zagreb, Zagrebačka županija, Krapinsko-zagorska županija, Varaždinska županija, Međimurska županija i Karlovačka županija). Europski fond za regionalni razvoj osigurava iznos od 33.087.636,00 EUR za sufinanciranje projekata. Program može sufinancirati samo prihvatljive troškove, pri čemu Unija sufinancira sredstvima EFRR-a maksimalno 85 % od ukupno prihvatljivih troškova; barem 15 % mora se osigurati iz drugih izvora.

Program je osmišljen u okviru cilja Europske teritorijalne suradnje i nudi financijsku potporu za prekogranične projekte koji promiču održivo, sigurno i rezonantno granično područje usvajajući pametne pristupe za očuvanje, mobilizaciju i upravljanje prirodnim i kulturnim resursima radi dobrobiti ljudi koji žive i rade na tom području ili ga posjećuju. Aktivnosti moraju pokazati prekogranični utjecaj na prihvatljivo područje ovog programa.

Programski dokument (INTERREG V-A Slovenija — Hrvatska) usvojen od strane Europske komisije 30. rujna 2015. godine predstavlja pravnu osnovu ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga.

Prikaz natječaja pojedinačno
Pročitaj više
04/02/2016

Nacionalna zaklada raspisala poziv za iskaz interesa - 'Znanje bez granica'

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala je Poziv za iskaz interesa u području suradnje na razmjeni znanja - "Znanje bez granica".

Poziv je namijenjen isključivo udrugama za iskazivanje interesa za suradnju s Nacionalnom zakladom u području razmjene znanja kroz sudjelovanje na međunarodnim...

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala je Poziv za iskaz interesa u području suradnje na razmjeni znanja - "Znanje bez granica".

Poziv je namijenjen isključivo udrugama za iskazivanje interesa za suradnju s Nacionalnom zakladom u području razmjene znanja kroz sudjelovanje na međunarodnim skupovima (A) i dolaskom međunarodnih stručnjaka u RH (B). U okviru ovog Poziva moguće je ostvariti i sufinanciranje za predstavljanje Republike Hrvatske sudjelovanjem predstavnika udruga u međunarodnim programskim mrežnim organizacijama i/ili institucijama (C). Poziv je otvoren kontinuirano, do 10. studenoga 2016. godine, ili do iskorištenja planiranoga ukupnog iznosa sredstava (Kn 150.000,00).

Potrebnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje

Izvor: www.zaklada.civilnodrustvo.hr

Prikaz natječaja pojedinačno
Pročitaj više
03/02/2016

Prijavite ili predložite društveno-odgovorni projekt kroz inicijativu 'Jer sve smo to MI'

Dana 1.2.2016. otvoren je natječaj u sklopu inicijative 'Jer sve smo to MI' u organizaciji tvrtke dm-drogerie markt d.o.o. Rok za prijavu na natječaj je 29.2.2016. Početak realizacije prihvaćenih projekata, kampanja i inicijativa je 9.5.2015.

PRAVILA I UVJETI PRIJAVE:

1. Pravo sudjelovanja u natječaju imaju projekti, kampanje i inicijative:

 • registriranih nevladinih udruga
 • ustanova: centara, škola, domova, društava, bolnica, skloništa
 • PRAVILA I UVJETI PRIJAVE:

  1. Pravo sudjelovanja u natječaju imaju projekti, kampanje i inicijative:

  • registriranih nevladinih udruga
  • ustanova: centara, škola, domova, društava, bolnica, skloništa
  • jedinica lokalne i područne samouprave (gradova, općina, županija)
  • koji za realizaciju trebaju: financijsku podršku, donaciju robe (kozmetičkih i higijenskih potrepština, hrane i potrepština za djecu, proizvoda za kućne ljubimce, proizvoda za čišćene), opremanje i/ili uređenje vanjskih i unutarnjih prostora, volonterski angažman djelatnika, partnera ili kupaca dm-a.

  2. Projekte, kampanje i inicijative mogu predložiti fizičke osobe

  • Predlagatelj je dužan navesti svoje puno ime i prezime te e-mail adresu kao i ime i prezime nositelja projekata i inicijativa koje predlaže. 

  3. Nije dopuštena prijava i sudjelovanje u inicijativi, projekata, kampanja ili inicijativa fizičkih osoba niti trgovačkih društava.

  Više o natječaju pogledajte OVDJE.

  Izvor: www.jersvesmotomi.hr

  Prikaz natječaja pojedinačno
  Pročitaj više
Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji

Ako imate poslovnu ideju, trebate stručnu pomoć u pisanju i provedbi projekta, obratite nam se s povjerenjem.

+385 35 637 200