Arhiva vijesti
Godina
Mjesec:
Označite kategoriju interesa:

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji
30/07/2018

Kroz program ulaganja u zajednici u zajednici dodjeljuju se sredstva za obnovu objekata!

Alokacija poziva jest 11 milijuna kuna, a zahtjevi se mogu poslati Ministarstvu sve do 1. studenoga 2018. godine, ili do iskorištenja sredstava.

Program ulaganja u zajednici Ministarstva regionalnog razvoja i programa Europske unije odražava potrebe šire lokalne zajednice za ulaganjem u obnovu, izgradnju i rekonstrukciju objekata javne namjene s ciljem zadovoljenja kolektivnih prioriteta.

Programom se doprinosi jačanju socijalne kohezije lokalne zajednice kao i daljnjoj fizičkoj obnovi pojedinih područja te očuvanju kulturne baštine. Korisnici programa su javno-pravni subjekti, vlasnici objekata javne namjene u kojima se pružaju usluge za zadovoljenje društvenih, kulturnih i vjerskih potreba u zajednici.

U 2017. godini Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije je u sklopu ovoga Programa, a sredstvima osiguranima iz Državnog proračuna, sufinanciralo obnovu, izgradnju i rekonstrukciju čak 35 crkava širom Republike Hrvatske. Jedini ne-crkveni objekt koji je dobio potporu jest Gradski muzej Karlovac.

23. srpnja 2018. godine na stranicama Ministarstva objavljen je Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2018. godini prema Programu ulaganja u zajednici. Alokacija poziva jest 11 milijuna kuna, a zahtjevi se mogu poslati Ministarstvu sve do 1. studenoga 2018. godine, ili do iskorištenja sredstava.

Korisnici će moći dobiti sredstva u iznosu od 50 do 500 tisuća kuna, a na našem portalu ćemo pratiti hoće li ove godine sredstva biti dodijeljena raznovrsnijim tipovima korisnika, s obzirom da vjerujemo kako u Hrvatskoj postoji velik broj škola, sportskih dvorana, muzeja, knjižnica i ostalih objekata javne nabave kojima bi dobro došla obnova, sanacija ili rekonstrukcija.

Više o Programu ulaganja u zajednici pročitajte ovdje, a poziv pronađite ovdje..

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji

Ako imate poslovnu ideju, trebate stručnu pomoć u pisanju i provedbi projekta, obratite nam se s povjerenjem.

+385 35 637 200