Arhiva vijesti
Godina
Mjesec:
Označite kategoriju interesa:

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji
23/01/2018

Poziv na predavanje Digitalizacija procesa i pripreme proizvodnje – priprema za 4. industrijsku revoluciju

Predavanje će održati dr. Niko Majdandžić, član Hrvatske akademije tehničkih znanosti (HATZ), autor 12 knjiga i sveučilišnih udžbenika (među ostalim i Digit@l F@ctory u izdanju DAAAM International Wienna) i 160 znanstvenih i stručnih radova.

Predavanje na temu „Digitalizacija procesa i pripreme proizvodnje – priprema za 4. industrijsku revoluciju“ održat će se u četvrtak, 25. siječnja, u 11 sati u ŽK Slavonski Brod (Matije Mesića 9), a održat će ga dr. Niko Majdandžić, član Hrvatske akademije tehničkih znanosti (HATZ), autor 12 knjiga i sveučilišnih udžbenika (među ostalim i Digit@l F@ctory u izdanju DAAAM International Wienna) i 160 znanstvenih i stručnih radova.

Na predavanju će biti prikazani osnovni razvojni procesi za digitalizaciju društva i gospodarstava u ITC tehnologiji (Cloud computing, Mobile, Big Data, Dron) i proizvodnim tehnologijama (robotizacija i automatizacija, aditivna proizvodnja, digitalizacija procesa pripreme i proizvodnje, novi materijali, pametni proizvodni elementi, umjetna inteligencija) te detaljnije prikazani neki od rezultata na digitalizaciji procesa pripreme, planiranja i praćenja proizvodnje ostvarenih u hrvatskim i poduzećima u Bosni i Hercegovini, što su elementi uspješne konkurentnosti navedenih tvrtki.

Predavanje je namijenjeno menadžerima, direktorima proizvodnje, rukovoditeljima i djelatnicima u odjelima tehničke pripreme (konstrukcija, tehnologija, planiranje proizvodnje) i operative proizvodnje te novim zaposlenicima u tim odjelima metaloprerađivačke, elektroindustrije, drvne industrije (pojedinačne, maloserijske i serijske proizvodnje), rukovoditeljima osiguranja kvalitete i IT menadžerima, razvojnim agencijama te profesorima informatike u srednjim i osnovnim školama.

Molimo da Vaše sudjelovanje na predavanju prijavite na poveznici http://www.hgk.hr/zupanijska-komora-slavonski-brod/predavanje-digitalizacija-procesa-i-pripreme-proizvodnje-priprema-za-4-industrijsku-revoluciju-najava ili na elektroničku adresu  hgksb@hgk.hr  .

U slučaju nedovoljnog interesa predavanje će biti otkazano.

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji

Ako imate poslovnu ideju, trebate stručnu pomoć u pisanju i provedbi projekta, obratite nam se s povjerenjem.

+385 35 637 200