Arhiva vijesti
Godina
Mjesec:
Označite kategoriju interesa:

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji
23/04/2018 Poduzetništvo

Uz viziju i dobru pripremu, sve se može: Europski projekt Z - Impuls za konkurentnost

Projekt je ukupno vrijedan 68.346,25 kuna, bespovratna sredstva Europske unije iznose 46.470,00 kuna

Više od četvrt stoljeća tradicije Foto studija Z u Novoj Gradiški, uz kvalitetu rada i profesionalne odnose s klijentima, omogućili su da taj obrt postane poznat ne samo u novogradiškoj sredini, već i puno dalje. Obrt je pokrenula Zdravka Senić, a nakon nje posao su nastavila njezina djeca, Igor Senić i Kristina Kovačević. Danas je Foto studio Z suvremeni fotografski obrt koji pored svih foto-usluga nudi i mogućnost uokvirivanja i pakiranja fotografija i slika, izradu personaliziranih šalica, kao i mnoge druge usluge. Želeći povećati konkurentnost obrta širenjem kapaciteta proizvodnje i proizvodnih usluga fotografske djelatnosti, u Foto studiju Z osmislili su projekt "Z - Impuls za konkurentnost" koji je prijavljen i odobren za sufinanciranje sredstvima Europske unije.  Zahvaljujući projektu obrtu je omogućeno uvođenje novih tehnologija za proširenje kapaciteta i diverzifikaciju proizvodnje, a konkretno to znači nabavu fotoaparata, računala, varilice, sublimacijskog printera te pokretanje internetske stranice s web trgovinom.

- Kada čovjek ima viziju, kada se sve kvalitetno pripremi, onda bude i rezultata, a tako je i s našim projketom "Z - Impuls za konkurentnost". CTR - Razvojna agencija Brodsko-posavske županje puno nam je pomogla, kako u pripremi dokumentacije, tako i u samoj prijavi na natječaj, a i kasnije u provedbi. Do sada je u realizaciji projekta odrađen najveći dio planiranih aktivnosti, nabavljen je fotoaparat, preša (varilica) i subimacijski printer za izradu personaliziranih šalica, i to svakodnevno uspješno primjenjujemo u našem radu. Preostalo je još računalo koje će doći do završetka projekta, kao i nova internetska stranica - zaključuje Kristina Kovačević.

Projekt je vrijedan ukupno 68.346,25 kuna, bespovratna sredstva Europske unije iznose 46.470,00 kuna Razdoblje provedbe je od  2. listopada 2017. do 2. svibnja 2018. godine. Uz viziju i dobru pripremu, sve se može.
Na fotografijama je oprema nabavljena zahvaljujući projektu "Z - Impuls za konkurentnost".

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji

Ako imate poslovnu ideju, trebate stručnu pomoć u pisanju i provedbi projekta, obratite nam se s povjerenjem.

+385 35 637 200