Arhiva vijesti
Godina
Mjesec:
Označite kategoriju interesa:

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji
30/06/2016

'Winning the Game' - Razmjena mladih

Europski Dom Slavonski Brod organizirao je razmjenu mladih pod naslovom „Winning the Game!“. Sudionici razmjene bili su mladi ljudi iz 9 europskih zemalja – Španjolska, Makedonija, Bugarska, Slovačka, Češka, Poljska, Bosna i Hercegovina, Turska i Hrvatska. Svaka zemlja poslala je tim od 5 sudionika.

Ova razmjena okupila je mlade ljude s ciljem upoznavanja s mogućnostima za pronalaženje posla unutar EU, poticanja poduzetničkog načina razmišljanja, stjecanja vještina potrebnih za svakodnevni rad (tzv. „soft skills“), a sve u svrhu njihovog pronalaženja sebe odnosno posla kojim se žele baviti. Paralelno s glavnim ciljevima, mladi su sudjelujući u ovom projektu imali prilike upoznati različite kulture i tradicije ostalih zemalja te na taj način smanjiti predrasude i naučiti raditi u interkulturalnom okruženju.

Posjet CTR-Razvojnoj agenciji BPŽ bio je organiziran u sklopu jednog od projektnih zadataka – jedna od grupa dobila je zadatak na temu „Youth unemployment and EU opportunities“ te su za zadatak imali istražiti stanje nezaposlenih mladih u Slavonskom Brodu i mogućnosti Europske Unije koje im se nude.

Informacije

Našim klijentima stojimo na usluzi od ponedjeljka do petka, od 07:00 - 15:00 sati.

Vijesti Vijesti Natječaji Natječaji

Ako imate poslovnu ideju, trebate stručnu pomoć u pisanju i provedbi projekta, obratite nam se s povjerenjem.

+385 35 637 200