Arhiva vijesti
Godina
Mjesec:
Označite kategoriju interesa:
Izdvojene vijesti Natječaji Natječaji
07/01/2016 Poduzetništvo

Indikativni godišnji plan objave natječaja

OPERATIVNI PROGRAM KONKURENTNOSTI I KOHEZIJE 2014.-2020.

Izvor: strukturnifondovi.hr

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u svojstvu Upravljačkog tijela za Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. objavljuje indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga* za 2016. godinu u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., s ciljem obavještavanja javnosti i...

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u svojstvu Upravljačkog tijela za Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. objavljuje indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga* za 2016. godinu u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., s ciljem obavještavanja javnosti i omogućavanja pravovremene pripreme projektnih prijedloga potencijalnih prijavitelja.

Napomena: indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga (PDP-ova) sadrži popis PDP-ova i rokova poznatih u trenutku izrade plana te je podložan izmjenama i dopunama sukladno dinamici poslovnih procesa uključenih institucija. Pokretanje PDP-ova uvjetovano je prethodnim odobrenjem od strane Odbora za praćenje.

*otvorenih poziva na dostavu projektnih prijedloga i ograničenih poziva na dostavu projektnih prijedloga kod kojih postoji više od jedan unaprijed poznati potencijalni prijavitelj

Indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga OPKK možete preuzeti ISPOD.

Prikaz pojedinačne vijesti
Pročitaj više
28/08/2015 Turizam

Naučite kako izraditi poslovni plan za podmjeru 6.1.

Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj

Ministarstvo poljoprivrede će, pred raspisivanje natječaja za podmjeru 6.1. organizirati edukacije na kojima će se mladi poljoprivrednici obučiti za izradu poslovnih planova, nužnih za prijavu na natječaj.

Edukacije će se provoditi u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

Svi zainteresirani potencijalni korisnici podmjere koji žele nazočiti edukaciji svoju prijavu...

Ministarstvo poljoprivrede će, pred raspisivanje natječaja za podmjeru 6.1. organizirati edukacije na kojima će se mladi poljoprivrednici obučiti za izradu poslovnih planova, nužnih za prijavu na natječaj.

Edukacije će se provoditi u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

Svi zainteresirani potencijalni korisnici podmjere koji žele nazočiti edukaciji svoju prijavu trebaju poslati na adresu e-pošte edukacijaprr@mps.hr, s naznakom grada u kojem žele odslušati edukaciju.

Edukacija će se održati u mjestima i terminima kako slijedi:

  • ZAGREB 08.09.2015. (utorak) Otvoreno učilište Algebra, Maksimirska 58a, 9-16 sati
  • OSIJEK 22.09.2015. (utorak) Otvoreno učilište Algebra, Adama Reisnera 64, 9-16 sati
  • SPLIT 18.09.2015. (petak) Otvoreno učilište Algebra, Put brodarice 6, 9-16 sati
  • RIJEKA 17.09.2015. (četvrtak) Otvoreno učilište Algebra, Korzo 24a, 9-16 sati

 

Uz prijavu, potencijalni korisnici obavezno prilažu (u elektronskom obliku):

  • Potvrdu o veličini gospodarstva (izdaje Savjetodavna služba)
  • Rješenje o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava 
  • Presliku osobne iskaznice 

Prijavni obrazac možete preuzeti u nastavku.

Izvor: mps.hr​

Prikaz pojedinačne vijesti
Pročitaj više
26/08/2015 Poljoprivreda i ruralni razvoj

Indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2015. godinu u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo za Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. (OPULJP) objavljuje indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2015. godinu u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. s ciljem informiranja javnosti i omogućavanja pravovremene...

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo za Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. (OPULJP) objavljuje indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2015. godinu u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. s ciljem informiranja javnosti i omogućavanja pravovremene pripreme projektnih prijedloga potencijalnih prijavitelja. Napomena: Indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga sadrži indikativni popis poziva na dostavu projektnih prijedloga i rokova poznatih u trenutku izrade plana te je podložan izmjenama i dopunama sukladno dinamici poslovnih procesa uključenih institucija.

Prikaz pojedinačne vijesti
Pročitaj više
Izdvojene vijesti Natječaji Natječaji

Ako imate poslovnu ideju, trebate stručnu pomoć u pisanju i provedbi projekta, obratite nam se s povjerenjem.

+385 35 637 200